BSMO is onderdeel van Kram & Meersma

Bureau Schuldhulp en Mediation voor Ondernemers is BSMO is onderdeel van de samenwerking Kram & Meersma.

Kram & Meersma is lid van de NVVK dé brancheorganisatie voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren. Logo Kram en meersma

Gekwalificeerd voor het Keurmerk NVVK:
Kram & Meersma is lid van de NVVK, de brancheorganisatie voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren. Het lidmaatschap bij de NVVK wordt als keurmerk gezien door de schuldeisers. Het lidmaatschap toont namelijk aan dat Kram & Meersma volgens de wettelijke bepalingen en voorgeschreven gedragscodes de werkzaamheden uitvoert en als betrouwbare en integere organisatie aangemerkt mag worden.

Financiële onzekerheid:
Het komt voor dat u als ondernemer in de finaciële problemen zit of dreigt te komen. Het is dan lastig om het finaciële overzicht te bewaren. Aanmaningen belastingdienst, incassobureaus, deurwaarders en dwangbevelen maken de verwarring compleet. U dient dan als ondernemer actie te ondernemen. Als u dat niet doet is de kans groot dat u steeds dieper in hhet rood komt te staan. U loopt het risico dat ook uw privéleven steeds verder wordt ontwricht met als gevolg afsluiting van energie  of huisuitzetting.

Kram & Meersma helpt:
Samen met uw Kram & Meersma schuldhulpverlener gaat u aan de slag uw problemen in beeld te brengen. Doelgericht werken aan een oplossing is ons Motto: Kram & Meersma brengt uw financiële situatie weer op orde. Afhankelijk van de ernst van de situatie gaan we u coachen en vragen we uw schuldeisers om tijdelijk uitstel van betaling. U kunt zich dan weer voor de volle 100% concentreren op uw bedrijf.

This is Sliced Diazo Plone Theme