BSMO sluit zich aan bij Kram & Meersma

De franchise organisatie Oxyz stopt, reden om op zoek te gaan naar een ander samenwerkingsverband.

Vanaf 1 januari gaat Oxyz Huizen verder onder een andere naam: Kram & Meersma. De gezichten achter dit bedrijf uit Assen zijn Jeanette Kram en Jeannette Meersma, twee ervaren en zeer betrokken schuldhulpverleners voor ondernemers. Dat weet ik, omdat ik ze door de jaren heen goed heb leren kennen. Er zijn landelijk niet veel schuldhulpverleners gespecialiseerd in het helpen en ondersteunen van ondernemers, dus we troffen elkaar regelmatig.

Coöperatie Oxyz stopt

De reden voor deze verandering zit in het stoppen van Oxyz. Oxyz is een coöperatie waar verschillende franchisers - zoals ik - bij aangesloten zijn. Kram & Meersma is een gecertificeerd bedrijf en erkend lid van de NVVK. Het bedrijf voldoet volledig aan de kwaliteitseisen die de NVVK stelt aan organisaties die schuldhulpverlening verzorgen. Wat ik daarnaast belangrijk vind is dat Kram & Meersma staan voor dezelfde waarden als ik. We vinden een betrokken, persoonlijke en oplossingsgerichte dienstverlening ontzettend belangrijk. Aansluiting was dus eigenlijk een logische vervolgstap.

Dezelfde contactpersoon

Voor u blijven veel zaken hetzelfde. Ik blijf bijvoorbeeld gewoon uw contactpersoon en blijf bereikbaar via hetzelfde telefoonnummer. De samenwerking biedt veel voordelen. Zo kunnen we door samen te werken meer ondernemers zoals u helpen, kunnen we onze kennis en ervaring delen en kunnen we er samen voor zorgen dat er bij vakantie of ziekte altijd iemand beschikbaar is.

Vragen of opmerkingen?

Verandert er dan niks? Nee, dat niet. De naamsverandering zorgt natuurlijk voor enkele aanpassingen. Denk aan logo’s op enveloppen en brieven bijvoorbeeld. Maar ook mijn e-mailadres wordt anders. In vervolg ben ik namelijk te bereiken via jt@kramenmeersma.nl.

Heeft u na het lezen van deze brief een vraag of opmerking? Bel mij gerust op 035-7850110. Ik blijf - zoals gezegd - gewoon uw contactpersoon.

Met vriendelijke groet,

ook namens Jeanette Kram en Jeannette Meersma,

Jaap Tol

This is Sliced Diazo Plone Theme