De benadering van BSMO

BSMO lost de belangrijkste problemen zo snel mogelijk op en zorgt voor vertrouwen bij schuldeisers.

Bureau Schuldhulp en Mediation voor Ondernemers hanteert een praktische aanpak. Wij lossen de belangrijkste problemen zo snel mogelijk op om vervolgens te werken aan een goede toekomst voor het bedrijf. Wij houden rekening met uw persoonlijke situatie, uw zakelijke belangen en de belangen van uw schuldeisers.

De adviseurs van BSMO hanteren een specifieke benadering waarbij openheid naar schuldeisers zorgt voor groei en vertrouwen. Met een concreet verhaal realiseert BSMO acceptatie bij crediteuren, zodat er ruimte ontstaat voor schuldsanering en maatregelen genomen worden voor een gezonde toekomst voor uw bedrijf. 

BSMO is betrokken kent de problemen van een bedrijf in moeilijkheden als geen ander. Emoties spelen vaak een belangrijke rol. Begrip en persoonlijke steun zijn dan hard nodig. Tegelijk bieden wij een helpende hand in de vorm van zakelijk doortastend optreden. Pas dan is er weer zicht op een toekomst voor het bedrijf.

Stappen

De dienstverlening van BSMO is resultaatgericht en kenmerkt zich door openheid en het werken aan vertrouwen bij crediteuren. Alleen op deze wijze kunnen wij samen met u zorgen voor een betere toekomst voor uw bedrijf. Onze aanpak kenmerkt zich door een aantal stappen

This is Sliced Diazo Plone Theme